Gemeente Wassenaar - Bijeenkomst: ''Investeren in Energie''

Bijeenkomst: ''Investeren in Energie''

Donderdag 19 mei 2011 vond de bijeenkomst Investeren in Energie plaats aan de Autoschade Maaldrift bv in Wassenaar. Gastheer de heer Varkevisser, stelde zijn bedrijf geheel vrijwillig beschikbaar voor deze aangelegenheid.

Met een goed gevulde zaal opende wethouder Sanders de bijeenkomst waarbij verschillende bedrijven zichzelf presenteerden en aangaven op welke manier zij energie besparen. De gemeente Wassenaar streeft in haar klimaatbeleid naar energiebesparing. Zij doet dit door de kracht van verschillende doelgroepen te bundelen en een voorbeeldfunctie te vervullen. De bijeenkomst 'Investeren in Energie' werd georganiseerd voor het Wassenaarse bedrijfsleven.

Presentaties waren er van onder andere:

Meneer de Raaij van Energie & Milieumanagement BV, Gijs Linthorst van Linthorst Installatietechniek, Aad Looijestijn van Remmerswaal Looijestijn Aannemers, Wouter Tacx van Tacx BV, Martien van Vliet van de Gemeente Wassenaar en Astrid Homan, Mobiliteitsmakelaar van het stadsgewest Haaglanden.

Na afloop van de bijeenkomst heeft iedereen nog kunnen napraten onder het genot van een hapje en een drankje.

Voor een uitgebreider verslag van de bijeenkomst kunt u terecht op deze website.

  • 20 mei 2011