Gemeente Wassenaar - Opening seizoen Duindigt

Opening seizoen Duindigt

Zondag 3 APRIL! , eerste start om 13:30u. VRIJ ENTREE.

OPENHUIS DRAF & RENBAANDUINDIGT en het DRAF EN RENPAARDEN MUSEUM.

Renbaan Duindigt opent haar poorten weer op zondag 3 april. Alle paarden staan alweer te trappelen om in actie te komen. De verwachting is dat er 10 draverijen verreden gaan worden. De entree is gratis en het museum is ook geopend!

Dit seizoen is er door Duindigt' s Businessclub een Toyota Aygo beschikbaar gesteld. Alle betalende bezoekers ontvangen een lot. Dit lot kan iedere koersdag ingeleverd worden bij de info stand. Op zondag 30 oktober zal de trekking plaatsvinden en de gelukkige winnaar ontvangt de sleutels van de nieuwe Toyota Aygo! De kans dat u de gelukkige eigenaar van de Toyota wordt stijgt naarmate u zo vaak mogelijk de renbaan bezoekt en een entreebewijs koopt! Laatste nieuws www.renbaanduindigt.nl

  • 28 maart 2011