Gemeente Wassenaar - College doet mee met NL DOET

College doet mee met NL DOET

nl doet

Vandaag en zaterdag 19 maart a.s. organiseert het Oranje Fonds samen met duizenden organisaties in het land NL DOET; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Het Oranje Fonds is het grootste nationale fonds op sociaal gebied. Ook drie leden van het college van burgemeester en wethouders van Wassenaar doen mee aan deze georganiseerde tweedaagse vrijwilligersactie.

college 

v.l.n.r. wethouder De Greef, wethouder Van Dijk, wethouder Dekker, wethouder Sanders, burgemeester Hoekema.

Wethouder Dienke Dekker en wethouder Marc van Dijk hebben zich vandaag( vrijdag 18 maart) in de middaguren bezig gehouden met het verzorgen van maaltijden, Tafeltje-Dek-Je genoemd, binnen de gemeente Wassenaar. Burgemeester Jan Hoekema zal op zaterdag 19 maart a.s. vanaf 11.30 uur zich ook bezighouden met het rondbrengen van maaltijden binnen de gemeente.

Afbeelding 016 16.jpg

Wethouder Dienke Dekker

Afbeelding 028 28.jpg

Wethouder Marc van Dijk

Vorig jaar bracht NL DOET 150.000 mensen op de been, waaronder enkele bekende Nederlanders. Prins Willem Alexander en Prinses Máxima, het beschermpaar van het Oranje Fonds, doen ook dit jaar weer mee.

Ieder jaar geeft het Oranje Fonds 24 miljoen euro uit aan initiatieven en maatschappelijke organisaties om betrokkenheid in de samenleving te bevorderen.

Doet u ook mee? Kijk voor mee informatie en een klus bij u in de buurt op www.nldoet.nl.

  • 17 maart 2011