Gemeente Wassenaar - NL DOET

NL DOET

NL DOET, het betere dagje uit!
Op 18 en 19 maart 2011 organiseert het Oranje Fonds, samen met duizenden organisaties in het land, NL DOET; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NL DOET zet de vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. Doet u ook mee?

Recordaantal
Vorig jaar waren 150.000 Nederlanders actief, een recordaantal. En dit keer willen we nog veel meer mensen op de been krijgen.

Kloppend hart
Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat  met NL DOET zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Daarnaast draagt NL DOET bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk.

Nederland van zijn beste kant
Het Oranje Fonds is het grootste nationale fonds op sociaal gebied en laat Nederland van zijn beste kant zien. Per jaar besteedt het ongeveer € 24 miljoen aan organisaties en initiatieven die de sociale cohesie versterken in Nederland en in het Caribische deel van het Koninkrijk. De Prins van Oranje en Prinses Máxima zijn beschermpaar van het Fonds.

Voor meer informatie zie de website van NL DOET.

  • 23 februari 2011