Gemeente Wassenaar - Verjaardagskalender Wassenaar niet ontvangen?

Verjaardagskalender Wassenaar niet ontvangen?

Vorige week is er huis-aan-huis een verjaardagskalender met luchtfoto's van Wassenaar verspreid. Niet iedere inwoner heeft deze kalender gekregen. De uitgever van de kalender is niet de gemeente maar reclamebureau SmartVertise. Dit bureau heeft de kalender verspreid als reclamedrukwerk. Het kan zijn dat u de kalender niet heeft ontvangen, bijvoorbeeld omdat u een ja/nee sticker of nee/nee sticker op uw brievenbus heeft. Daarom is op sommige adressen geen kalender bezorgd.

Een kalender aanvragen
Heeft u geen kalender ontvangen en wilt u toch een exemplaar dan kunt u deze aanvragen bij het reclamebureau SmartVertise via de website www.smartvertise.nl. Via de optie 'Contact' kunt u een e-mail sturen maar daarin uw aanvraag voor de kalender.

Op het gemeentekantoor zijn geen exemplaren van de kalender af te halen.

  • 18 januari 2011