Gemeente Wassenaar - Burgemeester Hoekema geeft gastles 'respect' op basisschool Den Deijl

Burgemeester Hoekema geeft gastles 'respect' op basisschool Den Deijl

duurt van 9.30 tot 10.30 uur waarin de burgemeester zal uitleggen wat 'anders zijn' betekent en waarom respect zo belangrijk is.

In de afgelopen weken hebben de leerlingen van groep 7/8 van de Den Deijl school naar het bezoek van de burgemeester toegewerkt door middel van een samengesteld lespakket ?Respect? van de Stichting Dag van het Respect.

Op 15 november jl. heeft de tweede Dag van Respect plaatsgevonden in Nederland. De Stichting Dag van Respect wil jongeren, en daarmee tevens hun ouders, bewust maken van het feit dat Nederlanders mensen zijn met verschillende achtergronden, van verschillende culturen, met ieder verschillende gewoonten en gebruiken. Via kennisoverdracht wil de stichting bij jongeren een respectvolle houding teweegbrengen; voor elkaar, natuur en milieu en voor de samenleving.

  • 7 december 2007