Gemeente Wassenaar - Nominaties voor Wassenaarse Sportprijzen 2007

Nominaties voor Wassenaarse Sportprijzen 2007

De Wassenaarse Sportprijs kent vijf categorieën: de sportvrouw, de sportman, de sportploeg / -club, het sporttalent en de vrijwilliger van het jaar. Uit een groot aantal aanmeldingen hebben de burgemeester en wethouders op voorstel van het Comité Sportverkiezingen Wassenaar, de nominaties en prijswinnaars voor de 5 categorieën vastgesteld. Een buitengewoon moeilijke keuze gezien het aantal kandidaten, maar vooral ook omdat er veel goede en gelijkwaardige kandidaten zijn aangemeld.

De genomineerden (in willekeurige volgorde) zijn:
Mevr. M.Coopman-Van den Bergh, Roxanne van Hemert, Marieke van Hoek, T.Rueck, Eric Simons, G.van Veen, Robert Frijling, Sanne Verhart, Dexter Biersteker, Aspiranten 1 waterpolo WZK, Hockeyteam heren I De Kieviten, Softbal dames I s.v. Wassenaar, H. Zonneveld, H. Pieters en S. Matthijssen.

Uit deze lijst van genomineerden worden uiteindelijk vijf prijswinnaars gekozen.

  • 12 november 2007