Gemeente Wassenaar - 29 september "Open Dag Van Heeckerenhuis"

29 september "Open Dag Van Heeckerenhuis"

Op zaterdag 29 september a.s. is het zo ver! De nieuwe gebruikers van het Van Heeckerenhuis houden die dag feestelijk "|Open Huis" voor alle Wassenaarders. Om 13.30 uur zal Wethouder Van der Lee het gerenoveerde pand (een voormalig schoolgebouw) officieel openen. Het complex herbergt al geruime tijd verschillende culturele- en maatschappelijke organisaties. Zij zullen op de 29e tussen 14 en 17 uur hun deuren wagenwijd open zetten voor iedereen die geïnteresseerd is in zaken die van Wassenaar een fijne gemeente maken om in te wonen. Zo zullen er o.a. voorproefjes zijn van toneelvoorstellingen. Ook vindt u er een expositie en demonstraties van beeldende kunst en modelbouw. Er wordt informatie gegeven over cursusmogelijkheden op allerlei gebied en over mogelijkheden voor vrijwilligerswerk in Wassenaar. Ook is er voorlichting over het Rode Kruis, zorgzaken en voorzieningen voor ouderen in onze gemeente en kinderopvang. Er zal voor jong en oud wat te zien en te beleven zijn en ook aan muzikale ondersteuning en versnaperingen is gedacht. U bent van harte welkom op dit gratis toegankelijke evenement. De gebruikers van het Van Heeckerenhuis zijn Ars et Studium, Bijbus, Dagschool 50+, Infomaat, Mimicri Toneelvereniging Modelbouwvereniging Wassenaar, Peuterspeelzaal, het Rode Kruis, St. Kinderdagverblijven, SWOW, UVV en de Vrijwilligerscentrale Wassenaar. Tijdens de culturele LINK manifestatie (kramenlint) in de Langstraat op 22 september a.s. zal meer informatie over dit evenement verkrijgbaar zijn bij o.a. de kraam van de Vrijwilligerscentrale Wassenaar.

Zie ook de flyer (PDF-document 1207 KB)

  • 24 september 2007