Gemeente Wassenaar - Annemiek Unk nieuwe gemeentesecretaris Wassenaar

Annemiek Unk nieuwe gemeentesecretaris Wassenaar

Het college van B&W heeft mevrouw Drs W. A. (Annemiek) Unk per 15 juni 2007 benoemd tot gemeentesecretaris.

Annemiek Unk, 51 jaar, is sinds 2003 als gemeentesecretaris en algemeen directeur verbonden aan de gemeente Kapelle (Zeeland). Daarvoor was zij als interim-manager verbonden aan de gemeente Texel waar ze verantwoordelijk was voor een omvangrijke reorganisatie met de samenvoeging van twee sectoren en het integraal gaan werken. Van 1997 tot 2001 was ze voor de gemeente Amsterdam onder andere hoofd ontwikkeling Amsterdamse Bos en was ze betrokken bij een aantal andere projecten zoals crisismanagement bij de gemeentelijke dienst en gaf ze leiding bij de implementatie van een reorganisatie. Verder vervulde ze in haar loopbaan diverse functies bij TNO-Preventie en Gezondheid, gemeente Utrecht, gemeente Amsterdam en bij Heineken.

In deeltijd heeft Annemiek Unk een doctoraal studie Sociale Psychologie Cum Laude afgerond. Eerder rondde zij de post HBO studie Hoger Planologisch Onderzoek succesvol af. Meer recentelijk heeft ze de Management Leergang Amsterdam gevolgd.

Annemiek Unk woont in Kapelle en heeft een brede interesse in muziek, zingen, natuur, ze is een liefhebber van de kust en ze leest graag.

  • 20 april 2007