Gemeente Wassenaar - Maatschappelijke stage

Maatschappelijke stage

De maatschappelijke stage (30 uur vrijwilligerswerk, afhankelijk van het soort onderwijs) is met ingang van het schooljaar 2011/2012 een verplicht onderdeel van het schoolprogramma voor middelbare scholieren. Zodoende maken zij op een positieve manier kennis met het nut van maatschappelijke inzet. Dat is goed voor de samenleving en voor hun persoonlijke ontwikkeling.

Mas Was

Mas Was staat voor Maatschappelijke Stage Wassenaar Voorschoten. De website (www.maswas.nl) is een initiatief van de Vrijwilligerscentrale Wassenaar en de stagemakelaars van Wassenaar en Voorschoten, Remke van Rooden en Els 't Hooft. Via de website kunnen scholieren zich online oriënteren op een geschikte stageplaats via een speciale vacaturebank. 

Bedrijven en organisaties die een uitdagende stageplaats in de aanbieding hebben, kunnen deze nu direct via www.maswas.nl aanmelden.

Meer informatie
Voor meer informatie over maatschappelijke stages in Voorschoten en Wassenaar, Van Heeckerenstraat 2, 2242 GX Wassenaar. Of neemt u contact op met één van de stagemakelaars. Remke van Rooden (Wassenaar), remkevanrooden@maswas.nl, 06 - 81 95 65 45 of Els 't Hooft (Voorschoten), elsthooft@maswas.nl 06 - 43 11 30 14.

Snel naar...